Skip to main content

Orhangazi Şubemizin Açılışının 15. Yıldönümü

Orhangazi Göl Çınar Restoran'da düzenlenen 15. yıl kutlamalarına; Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz, Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, AKP Orhangazi İlçe Başkanı Neşet Çağlayan, CHP İlçe Başkanı Şaban Yapıcı, Anavatan Partisi İlçe Başkanı Halil Uysal, MHP İlçe Başkanı Metin Yıldıran, DYP İlçe Başkanı Güner Elçin, OTSO Başkanı Hikmet Çoklar, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Safran, Bal-Göç Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan ve Bulgaristan Bursa Fahri Konsolosu Hayati Korkmaz ile çok sayıda dernek ve sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Bal-Göç Orhangazi Şube Başkanı Ali Özaydınlı, sivil toplum kuruluşlarının hayatın vazgeçilmezleri olduğunu söyleyerek, bu kuruluşları yaşatmanın vatandaşların elinde olduğunu ifade etti. Özaydınlı Bulgaristan'daki mezalime karşı kurulan Bal-Göç'ün bugün uluslararası birçok platformda Türkiye'yi temsil ettiğini hatırlattı.

Konuşmaların ardından Anneler Günü'ne özel şiirlerin okunduğu gece çeşitli eğlence programlarıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Çeşitli sportif ve sosyal faaliyetlerde başarı gösteren dernek üyelerinin de plaketle ödüllendirildiği gecede, ilik nakli olabilmesi için 160 bin YTL'ye ihtiyaç duyan 19 yaşındaki Ece Uslu için de yardım toplandı. Gecede Ece'nin okul arkadaşlarının öncülük ettiği yardım kampanyası için yaklaşık 2 bin YTL para toplandı.
Bal-Goc Orhangazi Subesi - Derleyen: Taner Omeroglu /2010
bayrak.png