Skip to main content

Orhangazi Şubesi Genel Kurulu 12 Ekim 2008

Bal-Göç Orhangazi Şubesi’nin 12.Olağan Genel Kurulu; 12 Ekim 2008 Pazar günü saat 11:00’de Yıldız Düğün Salonu’nda yapıldı.

Kongreye CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Orhangazi Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz, Bal-Göç Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan’ın yanı sıra Orhangazi’deki siyasi parti ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Büyük bir coşku ve heyecan içinde gerçekleşen kongrede seçilen yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını 14 Ekim Salı günü gerçekleştirdi ve görev dağılımını yaptı. Şube Başkanlığına tekrar Ali Özaydınlı’nın getirildiği toplantıda; Başkan Yardımcılıklarına Talat Önder ve Süleyman Aydın, Şube Sekreterliğine Erol Öztürk getirildi.

Muhasipliğe Remzi Sedefoğlu, Veznedarlığa H.Ali Yetim, Sosyal İşler Sorumluluğuna Ertan Ateş ve Mehmet Mülazım getirilirken Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak Cem Kapitan görevlendirildi. Kadın Kolları Sorumluluğu Gülten Çavuş’a verilirken, Folklor Sorumlusu olarak Zeycan Güler, Gençlik Kolları Sorumluluğuna Reyhan Özkan ve Bahtiyar Ongun getirildi. Lokal Sorumlusu olarak da Osman Küçük ve Mümin Öziş görevlendirildi.
Bal-Goc Orhangazi Subesi - Derleyen: Taner Omeroglu /2010
bayrak.png